Inspirasjon

I Gjerstad finner du Dovrepeiser høyt oppe i trærne

Skrevet av: Navn Navnesen    Publisert: 6.mars 2018
I Gjerstad Kommune, 40 minutter nord for Kragerø, svever 3 sjarmerende trehytter flere meter over bakken. Og i hjertet av hver hytte er vi så heldige å være representert med en Dovrepeis – som står og varmer, og ønsker nye gjester velkommen.
 

Ideen

Tretopphyttene i Gjerstad eies og drives av ekteparet Åse og Jens, som opprinnelig er fra lokalområdet. De synes det er en fin måte å vise fram bygda si på.
– «Ideen begynte for 7 år siden… Vi hadde en overnatting i tretopphyttene i Ringsaker», sier Åse.
– «Vi ble helt frelst, og allerede dagen etter plukket vi ut stedet der våre tretopphytter skulle bygges. Og siden har hele familien hatt trehytter på hjernen».
DEL PÅ:
Skjermbilde%202021-06-08%20kl_%2012_04_16_v2

Et stykke Dovre midt i «fargeriket»

Et stykke Dovre midt i «fargeriket»
Å åpne Instagramprofilen til @bypiapei er som å åpne smågodtposen når du har lavt blodsukker. Fullt av farger og du har lyst på alt – og mer.
Skjermbilde%202021-05-27%20kl_%2013_51_30_croppet

I Gjerstad finner du Dovrepeiser høyt oppe i trærne

I Gjerstad finner du Dovrepeiser høyt oppe i trærne
I Gjerstad Kommune, 40 minutter nord for Kragerø, svever 3 sjarmerende trehytter flere meter over bakken. Og i hjertet av hver hytte er vi så heldige å være representert med en Dovrepeis – som står og varmer...
Dovre%20bloggbilde%201280x448_oppussing

Toppmåneder for oppussing!

Toppmåneder for oppussing!
Normann har oppussingsdilla. Årlig pusser vi opp for over 60 milliarder kroner. Fire av fem skal pusse opp og store deler av oppussingen skjer i mai og juni.