Inspirasjon

Sommertrender 2020

Fokuset på velvære fortsetter. Det fremkommer i materialer og produkter som gir nærhet, til bruk av rolige jordfarger som base.


Den lille sorte

Alle husker den ikoniske ”lille svarte kjolen” fra Coco Chanel – som utrykker eleganse og tidløst design. Svart passer til nesten alle fargekombinasjoner og kan brukes til å skape kontraster i ditt interiør.  Hvorfor ikke bruke peisen til å skape elegansen i ditt hjem?
 

Naturtoner

Selv om en av trendene i interiøret 2020 er mye farger som blått og rosa, er naturtoner fortsatt en trygg tone å bruke i hjemmet ditt for å skape en behagelig og sofistikert atmosfære. Det blir veldig fint å bruke forskjellige naturmaterialer for å lage en gjennomført stil som tre eller stein for eksempel. Naturtoner blir en veldig fin kontrast til din peis uansett om du velger svart, grå eller lys farge.
 

Blending

Det finnes mange måter å tilpasse peisen til ditt hjem, det er flere forskjellige innsatser som kan integreres i alle dine rom. Ufroming av pipeløp, farger og fliser kan gjøre dette mer personlig eller få peisen til å blende inn i interiøret.
 
DEL PÅ:
Dovre_forsidebanner_firegrunner-front

Fire grunner til å fyre i ildstedet

Fire grunner til å fyre i ildstedet
Snart er det høstferie og søndag er det Vedfyringens dag. Med rekordhøye strømpriser, dårlig vær og kulde som nærmer seg, frister det å sette seg ned og finne roen foran flammene.
Dovre_forsidebanner_fyr-blogg

Slik får du fyr i ildstedet

Slik får du fyr i ildstedet
Nordmenn elsker vedfyring og mange fyrer jevnt i ildstedet gjennom vinteren. Men hvordan få fyr i ildstedet på mest effektiv måte?
Dovre_forsidebanner_skorstein-blogg

Hvordan brannsikre skorsteinen

Hvordan brannsikre skorsteinen
Det varmer godt for både kropp og sjel når veden spraker. Her er tipsene til hvordan du fyrer på en trygg og sikker måte.