Inspirasjon

Sommertrender 2020

Fokuset på velvære fortsetter. Det fremkommer i materialer og produkter som gir nærhet, til bruk av rolige jordfarger som base.


Den lille sorte

Alle husker den ikoniske ”lille svarte kjolen” fra Coco Chanel – som utrykker eleganse og tidløst design. Svart passer til nesten alle fargekombinasjoner og kan brukes til å skape kontraster i ditt interiør.  Hvorfor ikke bruke peisen til å skape elegansen i ditt hjem?
 

Naturtoner

Selv om en av trendene i interiøret 2020 er mye farger som blått og rosa, er naturtoner fortsatt en trygg tone å bruke i hjemmet ditt for å skape en behagelig og sofistikert atmosfære. Det blir veldig fint å bruke forskjellige naturmaterialer for å lage en gjennomført stil som tre eller stein for eksempel. Naturtoner blir en veldig fin kontrast til din peis uansett om du velger svart, grå eller lys farge.
 

Blending

Det finnes mange måter å tilpasse peisen til ditt hjem, det er flere forskjellige innsatser som kan integreres i alle dine rom. Ufroming av pipeløp, farger og fliser kan gjøre dette mer personlig eller få peisen til å blende inn i interiøret.
 
DEL PÅ:
trender%20Moodboard%202023%20Kari-blogg1

Interiørtrender 2023

Interiørtrender 2023
Hva kan vi forvente av interiørtrender i det kommende året? Bærekraft er fortsatt veldig viktig. Det samme er gjenbruk, som tilfører en retro touch – spesielt på møbler. Fargemessig vil fortsatt det lune og naturlige dominere, men mer dristige farger er på vei inn.
shutterstock_218723122

Fyrer du riktig? Gode tips og triks

Fyrer du riktig? Gode tips og triks
Mange fyrer fortsatt på «gammelmåten», det vil si opptenning av småflis med større vedkubber oppå – gjerne med avispapir i mellom for at det skal ta fyr.
Interi%C3%B8r%20540w

Vurderer du en ny vedovn eller peis?

Vurderer du en ny vedovn eller peis?
I Dovre opplever vi stor etterspørsel etter ildsteder, og går du med tanker om å bytte ut gammel vedovn eller kjøpe en ny? Da har du mange gode argumenter for å nettopp gjøre det.