Viktig å vite

Interiørtrender 2023

Hva kan vi forvente av interiørtrender i det kommende året? Bærekraft er fortsatt veldig viktig. Det samme er gjenbruk, som tilfører en retro touch – spesielt på møbler. Fargemessig vil fortsatt det lune og naturlige dominere, men mer dristige farger er på vei inn.

I 2023 vil vi se en interessant miks av gamle og nye trender. Bærekraft er fortsatt veldig viktig. Det samme er gjenbruk, som tilfører en retro touch – spesielt på møbler. Fargemessig vil fortsatt det lune og naturlige dominere, men mer dristige farger er på vei inn.

NATURLIGE MATERIALER
Stein, tre og andre naturlige materialer har vært en trend i interiørdesign i flere år, og det vil det fortsatt være i 2023. Det er en enkel måte å bringe en følelse av naturen inn i våre hjem, og gir en rolig og avslappet atmosfære.

DRISTIGE FARGER
I 2023 vil vi se en tilbakevending til dristige, levende farger. Kanskje dette skyldes en lengsel etter mer liv og farge i våre lune hjem, samtidig som det er en måte å uttrykke vår personlighet på. Uansett vil vi se mer av farger som særlig grønt, men også blått, gult og rosa.

RETRO
Gjenbruk er fortsatt veldig populært. Møbler fra forskjellige stilarter og tidsepoker kan gjerne blandes og skape en ny, interessant look.

LUKKEDE PLANTEGNINGER
I en verden der åpne planløsninger har vært populære i mange år, vil vi se flere lukkede plantegninger. Dette gir en følelse av privatliv og ro, og gir også muligheten til å definere ulike områder i hjemmet. Et behov som har vokst fram etter et par år hvor vi har vært mere hjemme, og mange fortsatt har hjemmekontor et par dager i uken.

METALLISKE OVERFLATER
I 2023 vil vi se en trend med å kombinere ulike metalliske overflater, som messing, kobber og sølv. Dette gir en interessant visuell kontrast, og er en enkel måte å bringe litt glamour og luksus inn i hjemmet. Sølv vil brukes mer og mer, da glansen og teksturen gir en sofistikert look.

LUKSURIØST LIV
Luksus vil fortsette å være en trend i 2023. Dette inkluderer materialer som skinn, marmor og velour, samt møbler med elegant design. Fokuset vil være på å skape en følelse av velstand og komfort i hjemmet.

TIDLØST DESIGN
Dovrepeisen har varmet folk gjennom mange forskjellige tidsepoker og trender. Tidløst design med smarte løsninger gjør at alle kan finne sin favorittpeis uansett hvilken stil de ønsker. I en tid hvor strømprisene fortsatt er høye, samtidig som alt blir dyrere, er peis en økonomisk og miljømessig god investering.

DEL PÅ:
Dovre%20blogg%20utlistning_hoysesongfjellhytter

Få hytte-inspirasjon på @dovrepeisen

Få hytte-inspirasjon på @dovrepeisen
Vi har samlet noen av våre stilsikre og trofaste hytte-følgere fra Instagram. Bli inspirert >
Dovre%20bloggbilde%20700x516_denlillehytta2

Gammelt, lite og ujålete. –”Helt perfekt”

Gammelt, lite og ujålete. –”Helt perfekt”
Ved

Bærekraftig. Personlig. Retro. Plassbesparende. Naturlig.

Bærekraftig. Personlig. Retro. Plassbesparende. Naturlig.
Interiørtrendene i 2022 legger vekt på å ta mer bærekraftige valg – å være bevisst på klima og miljø.