Inspirasjon

Sommertrender 2020

Skrevet av: Navn Navnesen    Publisert: 6.mars 2018
Fokuset på velvære fortsetter. Det fremkommer i materialer og produkter som gir nærhet, til bruk av rolige jordfarger som base.


Den lille sorte

Alle husker den ikoniske ”lille svarte kjolen” fra Coco Chanel – som utrykker eleganse og tidløst design. Svart passer til nesten alle fargekombinasjoner og kan brukes til å skape kontraster i ditt interiør.  Hvorfor ikke bruke peisen til å skape elegansen i ditt hjem?
 

Naturtoner

Selv om en av trendene i interiøret 2020 er mye farger som blått og rosa, er naturtoner fortsatt en trygg tone å bruke i hjemmet ditt for å skape en behagelig og sofistikert atmosfære. Det blir veldig fint å bruke forskjellige naturmaterialer for å lage en gjennomført stil som tre eller stein for eksempel. Naturtoner blir en veldig fin kontrast til din peis uansett om du velger svart, grå eller lys farge.
 

Blending

Det finnes mange måter å tilpasse peisen til ditt hjem, det er flere forskjellige innsatser som kan integreres i alle dine rom. Ufroming av pipeløp, farger og fliser kan gjøre dette mer personlig eller få peisen til å blende inn i interiøret.
 
DEL PÅ:
Dovre%20bloggbilde_mindre_trender2020

Sommertrender 2020

Fokuset på velvære fortsetter. Det fremkommer i materialer og produkter som gir nærhet, til bruk av rolige jordfarger som base.
Dovre%20bloggbilde%20700x516_DNT

En takk fra Dovre til Dovre

«Da DNT i fjor hadde sitt 150 års-jubileum, slo det oss at vi burde gi en gave til stedet vi i sin tid lånte navnet fra», sier Anette Solheim ved Dovrepeisen i Norge.
Dovre%20bloggbilde%201280x448_oppussing

Toppmåneder for oppussing!

Normann har oppussingsdilla. Årlig pusser vi opp for over 60 milliarder kroner. Fire av fem skal pusse opp og store deler av oppussingen skjer i mai og juni.