Inspirasjon

Et stykke Dovre midt i «fargeriket»

Skrevet av: Navn Navnesen    Publisert: 6.mars 2018
Å åpne Instagramprofilen til @bypiapei er som å åpne smågodtposen når du har lavt blodsukker. Fullt av farger og du har lyst på alt – og mer.

@bypiapei er kanskje Dovrepeisens mest fargerike følger på Instagram. Pia Håkonsen jobber som interiørveileder og er opptatt av å skape spennende hjemmemiljøer for andre. Selv beskriver hun sin egen stil som: urban-moderne-leken-fargerik.
– «Vi er en leken familie som elsker superhelter, farger og ting som får oss til å le – og det bør også gjenspeile hjemmet vårt! Noen har behov for å skape soner hvor man kan trekke seg vekk, mens vi er i den andre: Vi elsker å være sammen, og huset vårt er derfor tilpasset nettopp dette.»


Stuen og peisen

Stuen med åpen kjøkkenløsning er favorittrommet til hele familien Håkonsen. Her tilbringer de mesteparten av tiden når de er hjemme. Det er hjertet i huset og der de fleste daglige aktiviteter finner sted. Og midt imellom friske farger, kule kunstverk og moderne kunst står en Dovre peisovn.
DEL PÅ:
Dovre%20bloggbilde%20700x516

Bli med å feire Vedfyringens dag 2. oktober!

Bli med å feire Vedfyringens dag 2. oktober!
trender%20Moodboard%202023%20Kari-blogg1

Interiørtrender 2023

Interiørtrender 2023
Hva kan vi forvente av interiørtrender i det kommende året? Bærekraft er fortsatt veldig viktig. Det samme er gjenbruk, som tilfører en retro touch – spesielt på møbler. Fargemessig vil fortsatt det lune og naturlige dominere, men mer dristige farger er på vei inn.
shutterstock_218723122

Fyrer du riktig? Gode tips og triks

Fyrer du riktig? Gode tips og triks
Mange fyrer fortsatt på «gammelmåten», det vil si opptenning av småflis med større vedkubber oppå – gjerne med avispapir i mellom for at det skal ta fyr.