Inspirasjon

Få fjell-hytte-inspo på @dovrepeisen

Det er høysesong på fjellhyttene mellom vinterferie og påskeferie. Da tar vi turen for å nyte solen, naturen og de fantastiske skiforholdene. Og hva er vel bedre enn å slappe av foran et koselig ildsted etter en lang dag på ski?

På Instagram finner du mange flotte bilder av ildsteder på fjellhytter, og det er en super kilde til inspirasjon for de som ønsker å skape en koselig atmosfære på sin egen hytte. Vi har samlet noen av våre favoritter blant våre følgere:

@trehyttene (bilde 1:3)

består av 3 sjarmerende tretopphytter som leies ut. Og i hjertet av hver hytte er vi så heldige å være representert med en Dovrepeis – som står og varmer, og ønsker nye gjester velkommen.
 

@den_lille_hytta (bilde 2:3)

har funnet det enkle og gode hytteliv i ei tømmerhytte fra 1947. Vi er glade valget falt på en Dovre Sonata på denne lille, koselige fjellhytta.
 

@fjellhytteidyll (bilde 3:3)

har en stor peis som virkelig tar oppmerksomheten i rommet. Her er det plass til mange rundt peisen, for å nyte varmen – og hverandres selskap.

Vi deler ukentlig bilder av flotte ildsteder og annen interiør-inspirasjon. Følg oss på Instagram - vi sees på @dovrepeisen!

skjermbilde 2023-03-20 kl  10 40 09
Vår Instagramkonto:
- @dovrepeisen
- Deler bilder av inspirerende hjem med Dovrepeis
- Ca 1.200 følgere
- Poster ca 2 ganger i uken
DEL PÅ:
Dovre%20bloggbilde%20700x516

Bli med å feire Vedfyringens dag 2. oktober!

Bli med å feire Vedfyringens dag 2. oktober!
trender%20Moodboard%202023%20Kari-blogg1

Interiørtrender 2023

Interiørtrender 2023
Hva kan vi forvente av interiørtrender i det kommende året? Bærekraft er fortsatt veldig viktig. Det samme er gjenbruk, som tilfører en retro touch – spesielt på møbler. Fargemessig vil fortsatt det lune og naturlige dominere, men mer dristige farger er på vei inn.
shutterstock_218723122

Fyrer du riktig? Gode tips og triks

Fyrer du riktig? Gode tips og triks
Mange fyrer fortsatt på «gammelmåten», det vil si opptenning av småflis med større vedkubber oppå – gjerne med avispapir i mellom for at det skal ta fyr.